تارتلت عسل و بادام زمینی
شنبه 21 بهمن 1396 4:44 PM
ماهنامه کیک و شرینی : تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست.
مواد لازم میانی تارتلت:
مواد خمیر تارتلت:
طرز تهیه خمیر تارتلت:
1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.
2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.
3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.
4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.
5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.
6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارتلت:
1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.
2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.
3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.
5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب