نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی
شنبه 21 بهمن 1396 4:36 PM
نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایم
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. خمیرمایه را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند.
2. آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید.
3. روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.
4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.
5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.
6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب