0

والك پلو با ماهیچه

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

والك پلو با ماهیچه
شنبه 21 بهمن 1396  2:59 PM

 

والك پلو با ماهیچه

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج                            4 پیمانه

والك                           750 گرم

كره                            150 گرم

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی     1 كیلوگرم

پیاز خردكرده                1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

زعفران حل كرده           3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید. والك‌ را تمیز كنید و به اندازه‌ی یك بند انگشت خرد كنید. آن‌گاه قدری از كره در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، برنج و والك را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج دم بكشد. سپس باقیمانده‌ی كره را روی والك پلو بدهید و آن را در دیس مناسبی بكشید.

حالا ماهیچه را در لابه‌لای والك پلو قرار دهید و رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.

روش آماده كردن ماهیچه: در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، زردچوبه، فلفل و آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد. سپس نمك و قدری زعفران به گوشت بیفزائید و صبر كنید تا آب باقیمانده از گوشت به یك‌سوم پیمانه كاهش یابد و هنگام میل كردن آن را روی پلو بدهید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها