0

۱۰ اقدام موفق‌ها در ابتدای روز

Tachberdee
Tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

جمعه 20 بهمن 1396  5:16 PM

شادی حسن‌پور: کاری که در ابتدای روز انجام می‌دهید، روی بقیه روزتان تاثیر خواهد گذاشت؛ و اگر شما نیز مانند اغلب مردم باشید، صبح‌تان را به کلنجار رفتن با زنگ ساعت، نگرانی در مورد کارهای آن روز، پرت شدن حواس به کارهایی که باید بعدا انجام دهید، آماده کردن کودکان، نوشیدن یک فنجان قهوه و خروج از خانه می‌گذرانید. سایه این حوادث در تمام روز با شما هست و همین موضوع توانایی شما را در موفق شدن کاهش می‌دهد.
در ادامه۱۰ کاری که افراد موفق در ابتدای روز انجام می‌دهند تا روز خوبی را برای خود تدارک ببینند، آمده است.

۱. آنها راز و نیاز می‌کنند. 
آیا می‌دانستید که استرس‌زاترین ساعات روز دقایق ابتدای صبحگاهی هستند؟ این لحظات زمانی هستند که کورتیزول در بالاترین سطح خود قرار دارد. کورتیزول مسئول احساساتی مانند عصبانیت صبحگاهی است. عبادت و تفکر می‌تواند به شما کمک کند تا این احساسات را پاک کنید و فکرتان را متمرکز کنید تا روزتان را با آرامش شروع کنید.

۲. آنها در مورد چیزی که می‌خواهند، فکر می‌کنند. 
برای این که فرد موفقی باشید، باید تصمیماتی بر اساس مجموعه عقاید و ویژگی‌های شخصیتی که می‌خواهید داشته باشید، بگیرید. شاید همیشه به خاطر سپردن این موضوع آسان نباشد. هر روز صبح چند دقیقه‌ای را صرف یادآوری این ارزش‌ها کنید. به عنوان مثال با خود بگویید: «من مهربان هستم. من همدل هستم. من بهترین ویژگی‌ها را در دیگران می‌بینم. من به سرعت تصمیم می‌گیرم.»

۳. آنها برای هر روزشان برنامه می ریزند. 
این کار را می‌توان یا در هنگام صبح یا شب قبل انجام دهید. لیست کارها و قرارهای ملاقات خود را بررسی کنید و مشخص کنید که مهم‌ترین کار روزتان چیست. برای کارهایتان برنامه‌ریزی کنید و کمی وقت خالی برای خود قائل شوید. حواستان باشد که بیش از حد توان‌تان برنامه‌ریزی نکنید!

۴. آنها ایمیل خود را بررسی می‌کنند اما فقط در مدت زمانی مشخص.
این مهم است که در ابتدای روز با کارمندان خود هماهنگ شده و مطمئن شوید که آنها هرچه که برای یک روز کارآمد و رضایت‌بخش نیاز است، در اختیار دارند. با این حال، حواستان باشد که تمام روزتان را به بررسی ایمیل نگذرانید. یک محدوده زمانی مشخص کنید -به عنوان مثال یک ساعت- و فقط به مهم‌ترین ایمیل‌هایتان بپردازید.

۵. آنها حواس‌شان پرت نمی‌شود. 
شاید ایمیل‌های جذاب اما متفرقه‌ای در صندوق پستی خود پیدا کنید و وسوسه شوید که آنها را باز کنید. اما این کار را نکنید. یادتان باشد که ابتدای روز زمانی برای برنامه‌ریزی کل روزتان است. روی اولویت های مهم خود تمرکز کنید و مسائل کمرنگ را به زمان دیگری موکول کنید.

۶. آنها نرمش‌های کششی انجام می‌دهند. 
ما می‌خواهیم که بدنمان در طول روز عملکردهای مختلفی از خود نشان دهد. پس با انجام نرمش‌های کششی به بدن‌تان کمک کنید تا برای آنچه پیش رو دارد آماده شود. این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که شما مجبور باشید تمام روز را پشت میز بگذارنید.

۷. آنها به خانواده خود توجه می‌کنند. 
به یاد داشته باشید که خانواده شما نیز دارند خودشان را برای ادامه روز آماده می‌کنند. اگر به آنها توجه کنید، تشویقشان کنید و یا چند کلمه‌ای با آنها حرف بزنید، تفاوت خیلی زیادی ایجاد خواهید کرد. به یاد داشته باشید که موفقیت فقط در زمینه کاری نیست.

۸. آنها آب می‌نوشند. 
از آنجایی که در طول خواب چیزی ننوشیده‌اید، بدن‌تان بیش از آنچه که فکر می‌کنید به آب نیاز دارد. اگر در ابتدای روز یک لیوان آب بخورید، از دیدن تاثیر آن بر سلامت جسمی خود متعجب خواهید شد.

۹. آنها این رفتارها را به عادت تبدیل می‌کنند. 
عادت به رفتارهای خوب به معنای کارایی بیشتر است. اگر هر روز همین روال را دنبال کنید، نه تنها نتایجی را که می‌خواهید کسب خواهید کرد، بلکه انرژی ذهنی کمتری را برای انجام دادن این کارهای روزانه صرف خواهید کرد زیرا این رفتارها به شکل خودکار انجام می‌شوند.

۱۰. آنها از حواس‌پرتی دوری می‌کنند. 
شاید سر زدن به صفحه اینستاگرام خود یا انجام یکی از کارهای باقی مانده خانه وسوسه‌کننده باشد، اما اگر بتوانید عوامل پرت‌کننده حواس‌تان را از بین ببرید، می‌توانید روی کارهای مهمی که در طول روز دارید متمرکز شوید. برای کارهای متفرقه‌تان برنامه‌ریزی دیگری داشته باشید.

تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها