0

تبدیل Firefox به یک Download Manager قوی

takhtejamshid
takhtejamshid
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 494

تبدیل Firefox به یک Download Manager قوی
سه شنبه 21 مهر 1388  3:32 AM

شاید شما هم از اون کاربرهایی باشید که روی سیستمتون یک برنامه‏ی مدیریت دانلود مثل IDM یا DAP یا GetRight دارید که از اون برای افزایش سرعت دانلود و نیز مدیریت فایلهای دانلودی استفاده میکنید. اما برنامه MetaProducts Download Express شاید شما رو بی نیاز از استفاده از اون برنامه‏ها بکنه. من از قفل کردن های IDM خسته شده بودم. DAP هم خیلی وقتها دانلود رو وسط کار قطع میکرد و فایل ناقص تحویل میداد. GetRight هم سرعت دانلود کردنش تفاوت چندانی با خود Firefox نداشت و شایدم کمتر بود اما ناچارآ از اون استفاده میکردم. چون Firefox هم بعضی وقتها دانلود رو وسط کار قطع میکنه(وقتی که سرعت پایین باشه) و فایل ناقص ذخیره میکنه. تازگی بطور اتفاقی با یک برنامه به نام MetaProducts Download Express آشنا شدم که با نصب افزونه روی Firefox سرعت دانلود شما رو افزایش میده و با اون از امکانات بیشتری بهره‏مند میشید. این برنامه رو نصب کنید و مدیریت و سرعت بیشتر دانلود رو با Firefox تجربه کنید. برنامه‏MetaProducts Download Express مجانی است. توصیه میکنم از آخرین نسخه مرورگر Firefox استفاده کنید حتی اگر نسخه Beta باشه. افزونه ی این برنامه در حالت پیش فرض فقط روی Firefox 1 و Firefox 2 نصب میشه، ولی شما با تنظیم Firefox جدیدتر میتونید اونو نصب کنید. بدین منظور:
قبل از نصب Download Express برنامه‏ Firefox را باز کنید. در نوار آدرس مرورگر ، عبارت about:config را وارد کرده و Enter بزنید.
در صفحه باز شده ، در قسمت خالی از صفحه راست کلیک کنید و از New بر روی Boolean کلیک کنید.
در قسمت Enter the preference name عبارت extensions.checkCompatibility را وارد کرده و OK کنید.
در قسمت بعدی هم از بین True و False ، گزینه False را انتخاب کنید.
اکنون یکبار فایرفاکس را ببندید و مجدد آن را باز کنید. شما با این کار میتوانید افزونه های قدیمی تر که روی نسخه های جدیدتر Firefox در حالت عادی نصب نمی‏شوند را نصب کنید.
حال برنامه‏ Download Express را نصب کنید.

افزونه‏ی مفید دیگری که برای Firefox ساخته شده و ممکنه برای مدیریت دانلود براتون مفید باشه افزونه‏ی FlashGot هست. با این افزونه شما میتونید کنترل بیشتری روی نحوه استفاده از Download Managerهای پیوند خورده با Firefox داشته باشید. چه Download Express باشه، چه IDM چه DAP و چه بقیه برنامه های مدیریت دانلود. وبسایت اختصاصی این افزونه رو میتونید ببینید.

منبع: www.dotnetdream.blogfa.com 
mobile
سلام
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها