پلوی اروپائی
یک شنبه 15 بهمن 1396 5:52 PM
مواد لازم برای 2- 4 نفر
برنج 2 پیمانه
روغن به میزان لازم
پیاز خردكرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خلالی خردكرده 1 عدد
فلفل دلمهای رنگی خلالی خردكرده 1 عدد
فیلهی گوجهفرنگی 1 پیمانه
نمك، فلفل به میزان لازم
ادویه كاری 1 قاشق چایخوری
میگوی پاك كرده 300 گرم
سركه 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمهایها را در آن تفت دهید. سپس فیلهی گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ادویهی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.
آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایهی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمهی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایهلایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.