0

شيطان پرستی و خودكشي

satisfied
satisfied
کاربر جدید
تعداد پست ها : 16

پاسخ به:شيطان پرستی و خودكشي
شنبه 12 بهمن 1398  11:35 PM

سلام
نگاه ما در خصوص رابطه بین میزبان و مهمان متفاوت از شماست و اصولا هیچ قدمی بر چشم ما جا ندارد!

اما از فرمایش شما تعجب کردم یعنی اگر کسی به قول شما مهمانتان نباشد ازش میپرسید چرا هم عقیده من نیستی و او را سوال و جواب میکنید؟!!
چه جالب!

از توضیحات شما اصل قضیه را دریافتم اگرچه جنابعالی صریح نفرمودید اما به نظر میرسد منظورتان این باشد:

درین انجمن بسیار افرادی هستند که به اعتقادات شما پایبند هستند اما استدلالی برای دفاع از آن ندارند و شاید انتشار عقاید متفاوت باعث ریزش کمیت عددی مسلمین شود

و اما در مورد شیوه سانسور درین انجمن..
به عنوان مثال پست ماقبل من در همین تاپیک.. شما امدید جملاتش را بهم چسباندید و علامت سوال به یکی از جمله ها اضافه کردید
یعنی الان مشکل شما این بود که به پست من یک علامت سوال اضافه کنید و سطرهای زیرهم را کنارهم قرار دهید؟!!
خب فکر نمیکنید دیگران میفهمند و به روی شما میاورند و اعتبار این انجمن زیر سوال میرود؟
یا که اصلا دیگر کار ازین حرفها گذشته و شما هم به اعتبار و اینجور چیزها فکر نمیکنید؟!

یا مثلا متن امضای من این بود:

نامت را فراموش کرده ‌ام، ملوسینا
لورا، ایزابل، پرسه فونه، ماری
تو همه ی چهره هایی و هیچ یک‌ از آنان
تو همه ساعاتی و هیچ یک از آنها
درخت و ابر ترا همانندند
تو همه ی پرندگانی و یک ستاره ی تنها
تو لبه ی شمشیری
تو آن جام خونی که جلاد بر سر دست می‌برد
آن پیچکی که پیش می رود، روح را در آغوش می کشد
ریشه کن‌ می کند و آن را از خود جدایش می سازد

به نظرم بهتر بود یا اصلا تایید نمایش نمیکردید یا کل آن را تایید میکردید نه که فقط یک جمله اولش را تایید کنید که میگوید نامت را فراموش کرده ام!

ایا فکر نمیکنید این شیوه سانسور کردن بدتر به ضرر تفکر خود شماست؟
یا واقعا فکر میکنید دیگران نمیفهمند؟
شمایی که دم از زیرکی و با تجربگی میزنید پس این مدل سانسورهای عجیب و بی هدف چه معنایی دارند؟
و ایا فکر نمیکنید این شیوه سانسورگری خیلی چیپ شده باشد؟

ما که کلا با سانسور مخالفیم اما اگر هم سانسور میکنید لااقل یکسری حساب و کتابهایی رعایت شوند و زیر متن درج شود که به فلان دلیل ویرایش شد!
غیر ازین باشد تحریف در متن محسوب میشود چون کسی از اعمال تغییرات جنابعالی خبر ندارد و متن دستکاری شده را نظر نگارنده حساب میکند درحالیکه واقعا اینطور نیست 

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها