پاسخ به:شيطان پرستی و خودكشي
شنبه 12 بهمن 1398 8:57 AM
سلام
یعنی شما به خودتان حق میدهید تحریف واقع کنید و ما حق نداریم دفاع کنیم؟!چه جالب!این تاپیک را در انجمن راسخون دیدم و طبعا اگر جوابی لازم باشد همین جا داده میشود؟مگر اینکه شما دلتان نخواهد فرق کذب و واقعیت معلوم شود؟اگر شخص جنابعالی در سایتی که با شما همفکر نیست متوجه انتشار اکاذیبی پیرامون اسلام شوید در صدد پاسخگویی در همان سایت مربوطه برنمیایید؟
سلام.
اگر کسی مهمان شما باشد ولی هم عقیده شما نباشد حق ندارد در منزل شما و در محل تبلیغ شما جوری قد علم کند که میزبان ناراحت شود.راسخون و همه ی بخش های اون مروج اعتقاداتی است که نزدیک به 100میلیون شعیه در دنیا در این مسیر قرار دارند.خواهشا اعتقادات خودتان را در جای دیگری نشر بدهید .شما اینجا مهمان هستید.ممنونم
سلام
در مورد مهمان و میزبان که میفرمایید من در فضای مجازی اگر میزبان باشم اجازه نشر هر تفکری را به مهمانان(یوزرها) میدهم
و در فضای حقیقی هم مهمان من اگر خرابکاری!! در منزل ما انجام ندهد مقدمش گرامی است
دفاع مهمان از اندیشه اش(هر اندیشه ای که باشد) مصداق خرابکاری نیست
و سوال منو جواب نفرمودید
اگر جنابعالی در سایتی که با شما همفکر نیست متوجه نشر اکاذیبی پیرامون اسلام شوید ایا در همان سایت مربوطه به دفاع از اسلام نمیپردازید؟!
انوقت انجا شما مهمان نیستید؟!!
سلام.
1.خوب مهمان حبیب خداست ، قدمش رو چشم، فرقی بین فضای مجاز و غیر مجاز ندارد ،وقتی میزبان میداند که مهمان هم عقیده او نیست ،از باب تکریم به مهمان نمی گوید چرا هم عقیده من نیستی ، لذا مهمان را زیر سوال و جواب نمی برد ،از طرفی مهمان هم میداند این مهمانی خصوصی نیست بلکه این جلسه مهمانان زیادی هستند که هم عقیده اند.حتما عده ای از این مهمانان ها ااهل بحث و جدال و زیر سوال بردن عقایدشون نیستد ،ولو اینکه به نظر میزبان همه ی آنها در جهل مرکب باشند ، لذا مهمان زیرکانه می فهمد که اینجا بحث مهمانی خصوص نیست که بخواهند در مورد عقاید همدیگر اظهار و نظری بکنند.بله اگر فضا ی بحث و جدال و گفتگوی خصوصی وجود داشته باشد ،یا فضای عمومی هم فن حریف که از دلیل ها و برهان های همدیگر ناراحت نشوند در آن صورت اشکالی وجود نداشت. نتیجه اینکه انجمن راسخون خصوصی نیست بلکه فضای کاملا عمومی که همه ی اعضای آن اهل بحث و گفتگو و جدال در مورد عقایدشان نیستند.
2.و اما سوالی که فرمودید با توجه به متن بالا تا حدودی جواب داده شد .اضافه بر این ، من در سایتی که همفکرم نیست فقط بخاطر مطالعه واطلاعات و اشکالات و شبهات وارد شده بر اسلام وارد آن می شوم . نه اینکه بخواهم در آن فضایی که متعلق به عقاید عده ای هست اظهار نظر کنم .چون شک ندارم خریداری که ندارم هیچ بلکه سبب ناراحتی عده ای خواهم شد.لذا بعید میدانم اجازه بحث و جدال و گفتگوی به من بدهند ،اگر هم اجازه بدهند یا خصوصی است یا اینکه عمومی همه فن حریفند که همه نشسته اند و مبارز می طلبند که این قضیش خیلی فرق دارد.آنجا هم باید دست به عصا راه بروم و محتاط باشم زیر مبلغ هر دینی خیلی خیلی باید زیرک و با تجربه باشد.