0

پلوی آلو اسفناج

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پلوی آلو اسفناج
شنبه 14 بهمن 1396  5:05 PM

 

پلوی آلو اسفناج
 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

 برنج                                      4 پیمانه

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی      750 گرم

پیاز خردكرده                            1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه               به میزان لازم

آلو                                        250 گرم

اسفناج                                 1/5 كیلوگرم

روغن یا كره                           به میزان لازم

پیازداغ                                  3 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده                     3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید. سپس قدری نمك به آن بیفزائید و صبر كنید تا آب‌گوشت، به یك‌دوم پیمانه برسد. آلو را بخیسانید و اسفناج را تمیز و بعد خرد كنید.

حال آن را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. اینك در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و قدری برنج به آن بیفزائید. سپس نیمی از اسفناج، آلو، گوشت و پیازداغ را بیفزائید و بعد دوباره قدری برنج بریزید. حالا باقیمانده‌ی مواد را اضافه كنید و رویش را با باقیمانده‌ی برنج بپوشانید.

اكنون قابلمه را روی اجاق بگذارید و  به مدت 30 تا 45 دقیقه برنج را دم كنید. اینك قدری كره و زعفران روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید. حال رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها