ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
- روغن نارگیل: یک دوم پیمانه
- شکر: یک چهارم پیمانه
- شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
- آرد: 2 پیمانه
- پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
- جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
- زنجبیل (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- شیره افرا یا عسل: یک چهارم پیمانه
- شیر: یک چهارم پیمانه
- پودر شکر: یک پیمانه
- آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. روغن نارگیل، شکر و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. آرد، پودر دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک، بیکینگ پودر، نمک، شیره افرا یا عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و با قالب به شکل مرد زنجفیلی قالب بزنید.
5. بیسکویت ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
6. پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید.