مجله سرآشپز - سارا خسرویان: جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه میشود.
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ (کبابی خردشده): 1 کیلوگرم
- رب انار: 4 ق س
- گردو (آسیاب شده): 100 گرم
- روغن زیتون: 2 ق س
- سیخ چوبی: به میزان لازم
روش پخت:
1. درون ظرفی رب انار را بریزید.
2. بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود.
4. سس آماده شده را روی سینه مرغ بریزید و آن را به سس آغشته کنید. بعد آن را حدود 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
5. سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.
6. درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.
7. سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود (یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. همچنین می توانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید).