در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.
مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوسدار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.
مواد لازم برای 2 نفر:
- سینه مرغ : 2 عدد
- پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده
- زعفران دمكرده :6 قاشق غذاخوری
- روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم
مواد لازم برای سس ماست:
- ماست خامهای : نیم پیمانه
- خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی
- سس خردل : یك قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری
- نان سنگك : نصف،خرد شده
روش تهیه:
1. هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.
2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.
3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
4. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینههای مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.
5. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.
6. تكههای نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.
7. مرغ و تكههای نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.
نکات:
1. به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم میتوانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.
2. میتوانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.
3. میتوانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.