برنامه نویسی چیست؟ ( قسمت اول )
شاید همه این واژه رو شنیده باشید که یه برنامه نویس ماهی n تومن درآمد داره که توی ایران زیاد وضع خوب نیست [ اما برای ژن های خوب غضیه خیلی فرق داره ] اما واقعیت ماجرا چیه؟
دوست دارم از معایب برنامه نویس بودن بگم
۱ - کم خوابی و فشار خون
- برنامه نویسی جزء لذت بخش ترین و سخت ترین کارهای دنیاست که این دو ویژگی بالا به صورت پیشفرض روی این کار نصب شده ( BY DEFAULT ) مگه اینکه تنظیمات رو دستکاری کنی :)
۲ - آدم معمولا غیر اجتماعی
- همیشه در حال فکر کردن هست و به مسئله های مختلف و راه های دست یابی به اون تمرکز میکنه , سعی میکنه کمتر حرف بزنه , معمولا هم افسرده است
۳ - وسواس کد نویسی
- که کدام کد [ ساده تر , بهتر , بهینه تر , مخرب تر ] است این ماجرا هیچ جا ول کن نیست مثلا: دستشویی , حمام , [ قبل , حین , بعد ] از خواب , غذا , مسیر [ کار , خونه ] , مهمونی , جشن , عزاداری و . . .
۴ - نسبتا چاق
- پشت میز نشینی روز بین ۴ تا ۱۲ ساعت همینه دیگه
۵ - معمولا دارای کمبود اعتماد به نفس ( مخصوصا هنگام برخورد با برنامه نویس های دیگه )
- همیشه فکر میکنه که آدم های دیگه دارن کار خیلی مهمی انجام میدن , مثلا یکی داره گوگل رو باز نویسی میکنه , یکی داخل deep web فروشنده اطلاعات سازمان های CIA, MI6, Mossad, SIS, MIT, VAJA, NSS هست
۶ - مصرف کننده شیرینی جات , انواع قهوه
- چون غذای مغز چیزهای شیرین هست و مصرف قهوه هم تاحدی تمرکز بخش هست
۷ - دارای مشکلات جسمی
- توی این کار باید از خیلی از چیزهات تا مرز نابودی میره مثلا: بینایی ضعیف , [ کمر , گردن , شانه , مچ , پا ] درد
۸ - لذت حداقلی
- با یه مثال ساده این موضوع رو بگم که تو داری فیلم مورد علاقت رو تنهایی میبینی و یهو به ذهن مریضت یک چیز جالب خطور میکنه و فیلم دوست داشتنیت کوفتت میشه ( اگه این یکبار پیش میومد میگفتی ایراد نداره اما این اتفاق در طول یک فیلم چندین بار رخ میده )
- ما از کمتر چیزی لذت میبریم و حق ما خیلی بیشتر از اینکه فقط بهمون حقوق ساده بدن
۹ - کم شدن عمر
- بله , درست شنیدید تحقیقات نشون داده که تا ۸.۵ سال از عمر این موجود زیبا کم میشه
به نظر من برنامه نویس ها باید از همه حقوق بیشتری داشته باشند چرا که با زندگی خودشون و اطرافیانشون بازی میکنن
خودمونی بگم یه آدم رو با این مشخصات گیر آوردید حتما ۱ سال کمپ اجباری بخوابانیدش چون از بقیه ماده های مخدر قوی تره و طول درمان بیشتری نیاز داره
حالا بازم فکر میکنید که برنامه نویسی سادس! اینایی که گفتم فقط بین ۲۵٪ تا ۳۵٪ ماجراست و هنوز راجع به مشکلات درون کار و بیرون کار نگفتم مابقیش بمونه برای بعد
اگه بی احترامی کردم منو ببخشید :-\