0

رفع خطای دردناک ADB روی شیائومی-جات

_mmkh_
_mmkh_
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 134

شنبه 7 بهمن 1396  3:01 PM

خب من به شخصه طرفدار برند XIAOMI هستم و سعی میکنم از محصولاتش استفاده کنم. ترکیب سخت افزار خوب و بروز با طراحی واقعا خوب به همراه قیمت واقعا! مناسب دلیل من هست.

اما چیزی من دوست ندارم رابط کاربری MIUI هست. یک رابط کاربری فوق العاده خوب و قوی و  کاملا شبیه IOS. اما من اندورید خام و کمتر دستکاری شده رو میپسندم که  باز هم متاسفانه کاستوم رام هم به راحتی براشون یافت نمیشه.
یکی از مشکلاتی که با گوشی های این کمپانی برخوردم به راحتی نصب نشدن اپ ها از طریق ADB هنگام توسعه اندروید هست. در واقع برای امنیت بیشتر یکسری آپشن ها اضافه شده که روز اول اعصابتون رو به خاطر نصب نشدن اپ ها با ‌ADB خورد میکنه.
خب راه حل اینه:

1. اول به اپ Security برین. از بالا راست وارد تنظیماتش بشین.
  2. برین پایین و داخل قسمت Permission setting گزینه Install via USB  رو خاموش کنین. این در واقعا میاد محافظت رو برای نصب شدن برنامه ها از طریق USB غیر فعال میکنه.
  3. برید به Settings -> Permissions -> Install via USB و اگر برنامتون اونجاست، تیکشو بردارین.
  4. برید به Settings -> Additional Settings -> Privacy و Unknown Sources option رو فعال کنید.
  5. برید به Settings -> Additional Settings -> Developer options و Install via USB، USB Debugging و view attribute inspection رو فعال کنید.
  6. داخل Settings -> Additional Settings -> Developer options گزینه Turn on MIUI optimization رو خاموش کنین (که ریست شدن دستگاه رو لازم داره!).
  7. اگر به مشکل خوردین باز هم! ببینین MI account شما اوکی هست و لاگ این هستین.
  8. شاید باورتون نشه اما اگر خوش شانس باشین احتمالا الان دیگه باید رو گوشیتون به راحتی ADB اپ نصب کنه و به توسعه دادنتون ادامه بدین.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها