مواد لازم:
- 4 ق س روغنزیتون یا هر روغن گیاهی دلخواه
- 1 پیمانه پاستای دانه برنجی ریز
- 4 پیمانه کدوحلوایی مکعبی شده
- 250 گرم کلم بروکسل (چهارقاچ شود)
- 2/1 پیمانه گردوی خام (درشت خرد شود)
- 1 پیمانه دانه انار
- مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- 4/1 پیمانه روغن گیاهی
- 2 ق س سرکه سیب
- 1 ق چ خردل
- 1 ق س شربت سیب
- کمی رندهی پوست پرتقال
- 1 ق س آبپرتقال
- 4/1 ق چ نمک دریا
- 8/1 ق چ فلفل سیاه تازه ساییده شده
طرز تهیه:
- 2 قاشق روغن را در تابهای مناسب روی حرارت متوسط بگذارید. کدوحلواییهای خردشده را در تابه بریزید و به مدت 12 دقیقه تفت دهید. در حین پخت یادتان نرود هم بزنید. بعد از پخت کدوها را در کاسهای بریزید. آنها را کناری بگذارید تا خنک شوند.
- با همین روش و با 2 قاشق روغن باقیمانده، کلم بروکسلها را تفت دهید تا آنها هم بپزند. یک دقیقه آخر گردوها را به تابه اضافه کنید و آنها را هم در تابه داغ حرارت دهید تا بوی خامیشان از بین برود. این مواد را هم به کاسه کدوها بیفزایید و صبر کنید تا خوب خنک شوند.
- قابلمهای آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پاستاها را د ر آب جوش بریزید. وقتی پاستاها پختند، آنها را در آبکش بریزید و از رویشان آب سرد رد کنید. در این فاصله تا همه مواد خنک میشوند، سس سالاد را درست کنید. برای این کار تمام مواد لازم برای سس را باهم مخلوطکنید.
- وقتی همه مواد خوب خنک شدند، آنها را با دیگر مواد و نمک و فلفل مخلوطکنید. سس را هم به آنها بیفزایید و هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند. سالاد برای سرو آماده است.
نکته: اگر شربت سیب نداشتید میتوانید از عسل استفاده کنید و اگر دوست دارید غذایتان خیلی سلامت باشد بهتر است بهجای تفت دادن مواد (کدوحلوایی و کلم بروکسل) آنها را بخارپز کنید.