اشكنه گوجهفرنگی
شنبه 30 دی 1396 4:11 PM
روش تهیه
1 - روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2دقیقه دیگر ادامه دهید.
2 - زردچوبه، گوجهفرنگی و سیبزمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه 3-2پیمانه آبجوش به آن اضافه كرده و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید.
3 - هنگامیكه سیبزمینی پخت، تخممرغها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید.
نکته
1 - برای مجلسیتر شدن اشكنه از كره به جای روغن استفاده كنید. 2 - مقدار تخممرغ، سیبزمینی و گوجهفرنگی به سلیقه شماست. 3 - میتوانید قبل از سرو اشكنه، كمی سبزی معطر ساطوری به آن اضافه كنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب