طرز تهیه خوراک گوشت چینی مرحله به مرحله
شنبه 30 دی 1396 11:27 AM
غذاهای چینی به کم روغن و سالم بودن معروف هستن و در صورتی که رژیم هستین یا کلا دوست دارین سالم تغذیه کنین، این غذاها گزینه خوبی هستن چون هم به نسبت کم کالری تر از مابقی غذاهان و هم موادی که داخلشون تهیه میشه مفید و مغذی هستن و از طرفی چون سبزیجات استفاده شده داخل این غذاها خیلی پخته نمیشن سالم تر هم هستن. در این مطلب طرز تهیه یه خوراک گوشتی خوشمزه چینی رو براتون میذارم.
ابتدا گوشت رو به صورت خلالی برش میزنیم، مثل تصویر. در صورتی که گوشت کمی یخ زده باشه خیلی راحت و به هر شکل و ضخامتی که بخوایم برش میشه.
حالا گوشت خورد شده رو همراه با پیاز خورد شده، کمی پودر فلفل و روغن زیتون حدود ۱۰ تفت میدیم تا آب بندازه و تغییر رنگ پیدار کنه.
حالا زنجفیلی که خلالی خورد کردیم رو هم به گوشت اضافه میکنیم. در صورتی که از پودر زنجفیل استفاده میکنیم حدود نصف قاشق چایخوریش کافیه، باز مواد رو در حدود ۵ دقیقه با هم تفت میدیم.
بعد سیر رنده شده و سس سویا رو هم اضافه کرده و باز مواد رو برای ۵ دقیقه دیگه تفت میدیم. اینجا دیگه گوشتمون پخته چون خیلی نازک برش شده بوده. خوراکمون رو تست کرده و به اندازه کافی نمک اضافه میکینم.
در این مرحله فلفل خورد شده رو اضافه میکینم.
بلافاصله بعدش هویج هایی که خلالی و نازک خورد کردیم رو مواد اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه ای تفتشون میدیم.
در نهایت هم کدو هایی که خلالی بریدیم رو اضافه کرده و باز ۵ دقیقه تفتشون میدیم.
همینطوری که دیدن کل تهیه این خوراک نیم ساعت بیشتر طول نکشید. کلا غذاهای چنینی طی مدت زمان کمی تهیه میشن. در این خوراک هویج و کدوی ما کاملا پخته و له نمیشه و کمی زیر دندون میاد که به نظر من همین راز خوشمزه بودنشه.
حالا خوراک چینی سالم و رژیمی ما حاضره … نوش جان
کالری موجود در خوراک گوشت چینی:
۱۵۰ گرم گوشت ۳۰۰ کالری
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲۴۰ کالری
۲ عدد هویج ۳۰ کالری
۱ عدد کدو ۳۰ کالری
۱ عدد پیاز ۵ کالری
۳ الی ۴ عدد فلفل سبز ۱۰ کالری
مجموع کالری: ۶۱۵
این مقدار خوراک برای دو نفر کافیه.