طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهیها
سه شنبه 26 دی 1396 4:44 PM
مجله سرآشپز: یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
روش پخت
1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)
2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.
3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.
5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.
6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب