طرز تهیهی فینگرفود مرغ با پنیر
سه شنبه 26 دی 1396 11:35 AM
تابناک باتو؛ «فینگرفود» یا غذای انگشتی و یا لقمه دستی، به هر نوع مواد خوراکی گفته میشود که به گونهای طبخ و آماده میشوند که به راحتی با دست خورده میشوند. لقمههای دستی در مقابل غذاهای مفصل قرار میگیرند که معمولاً برای خوردن آنها نیاز به استفاده از چاقو، چنگال، قاشق یا انواع کارد و چنگال میباشد. فینگرفودها معمولا به عنوان پیش غذا یا خوراک اصلی، سرو میشوند. امروز برای شما روش تهیهی فینگرفود مرغ و پنیر را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر خامهای: یک و نیم پیمانه
سینهی مرغ خرد شده: دو پیمانه
سس کچاپ: نصف پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده: دو پیمانه
پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
آرد: دو پیمانه
تخم مرغ: 6 عدد
آرد سوخاری: 3 پیمانه
روغن: به میزان لازم:
طرز تهیه:
پنیر خامهای و مرغ را به همراه سس کچاپ، پنیر موزارلا و پنیر چدار، در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
مخلوط به دست آمده را داخل سینی فری که از قبل کاغذ روغنی انداختهایم، قرار میدهیم. روی آن را کامل صاف کرده و به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار میدهیم.
وقتی سینی را از فریزر خارج کردیم، با چاقوی تیز آن را به شکل مستطیلهای کوچکی میبریم.
هر کدام از فینگرفودهای درست شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر، در آرد سوخاری میغلتانیم. این کار را یک بار دیگر تکرار میکنیم.
فینگرفودها را در روغن داغ سرخ میکنیم و با سس کچاپ یا هر سس دلخواه دیگری، سرو میکنیم.