0

اسپاگتی بلونز؛ ماکارونی دمی با سس گوشت

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

اسپاگتی بلونز؛ ماکارونی دمی با سس گوشت
دوشنبه 25 دی 1396  10:17 PM

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.

 


میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:
 
  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • هویج (رنده شده): 2 عدد
  • ساقه کرفس (ریز خردشده): 2 عدد
  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه
  • آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه
  • گوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عدد
  • آب گوشت: یک پیمانه
  • برگ بو: یک عدد
  • ارگانوی تازه: 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • اسپاگتی: 400 گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو
 
 اسپاگتی با سس بلونزه

طرز تهیه:

1. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
 
2. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.
 
3. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
 
4. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.
 
5. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.
 
6. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
6. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود 20 الی 30 دقیقه بپزند و غلظت یابند.

7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.
 
8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها