سالمون تند با هویج کبابی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت و برشته شدن: 30 دقیقه
مواد لازم
• 4 عدد هویج متوسط، خرد شده
•دو عدد چغندر کوچک، خرد شده
• سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق چایخوری نمک دریایی یا معمولی
• 115 تا 140 گرم فیله سالمون
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ¼ پیمانه آب پرتقال منجمد
• دو قاشق غذاخوری آب
• پیازچه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در تابه فر، هویج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بریزید. 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. در طول پخت آنها را هم بزنید تا هر دو طرف سبزیجات بپزند.
2.در همین زمان، به سالمون نمک و فلفل بزنید. باقی روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سالمون را 3 دقیقه سرخ کنید. آن را برگردانید و 3 دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را داخل ظرف بگذارید و با سبزیجات تزئین کنید. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بریزید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. یک قاشق از آن را روی سالمون و روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.
سالمون با سبزیجات
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت و برشته شدن: 10 دقیقه
مواد لازم
• 450 گرم فیله بی استخوان سالمون، به 4 بخش تقسیم کنید
• یک عدد لیمو ترش
• یک قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده
• یک قاشق غذاخوری نعنا ریز شده
• یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری کره آب شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پوست لیمو را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید. کنار بگذارید. لیمو را نصف کنید. در یک کاسه پوست رنده شده لیمو، سبزیجات، نمک، فلفل و کره را با هم مخلوط کنید و روی سالمون بمالید.
2. تابه مخصوص فر را چرب کنید. سمت سبزیجات خورده سالمون را کف تابه بگذارید. سه دقیقه بپزید تا طلایی شود. سالمون را برگردانید، آب لیمو بریزید و 3 تا 7 دقیقه دیگر آن را داخل فر بپزید.
3. سالمون را داخل ظرف قرار دهید، از سس داخل تابه روی آن بریزید و در صورت تمایل با پوست رنده شده لیمو و سبزیجات تازه تزئین و سرو کنید.
کتلت سالمون و سیب زمینی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
مواد لازم
• 400 گرم فیله سالمون بی استخوان
• دو پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی با پودر پیاز
• نصف پیمانه پودر نان خشک یا نان باگت
• 3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• 140 گرم سالاد کاهو و کلم
• نصف پیمانه سس سالاد
طرز تهیه
1.سالمون را داخل تابه پیرکس قرار دهید. روی آن را سلفون بکشید. ظرف را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید تا ماهی نرم و پخته شود. در یک کاسه، سالمون، سیب زمینی، پودر نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به شکل کتلت درآورید و هر کدام را 3 تا دقیقه بپزید تا طلایی شود.
2.سالاد سبزیجات را در ظرف بریزید و کتلت های سالمون را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد سرو کنید.
سالمون مدیترانه ای و نودل
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
مواد لازم
• 30 گرم فتوچینی
•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 450 گرم فیله بی استخوان، 8 تکه شود
• نمک و فلفل سیاه
• 6 پیمانه اسفناج ریز و تازه
• نصف پیمانه فلفل دلمه ای زرد یا قرمز سرخ شده
• نصف پیمانه سس سالاد با سرکه بالزامیک
طرز تهیه
1.فتوچینی را بپزید و آبکش کنید.
2.یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی سالمون بمالید. نمک و فلفل بزنید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و سالمون را داخل آن قرار دهید. 8 تا 12 دقیقه بپزید تا سالمون بپزد. سالمون را از تابه خارج کنید. برگ های اسفناج، فلفل های دلمه ای و روغن باقی مانده را داخل تابه بریزید و دو دقیقه بپزید. فتوچینی را داخل تابه بریزید. سس سالاد، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را داخل 4 کاسه تقسیم کنید و سالمون ها را روی آنها قرار دهید.
سالمون و راویولی
• تعداد: 4 نفر
مواد لازم
• 260 گرم راویولی پنیر
•یک عدد لیمو ترش
• 350 گرم فیله سالمون بی استخوان
• نمک و فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 170 گرم برگ اسفناج کوچک
• 3 حبه سیر رنده شده
•دو قاشق غذاخوری کره
• پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1. راویولی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید.
2.در همین زمان، لیمو را دو نصف کنید. آب نیمی از آن را بگیرید و نیم دیگر را خرد کنید. تکه ها و آب لیمو را کنار بگذارید. سالمون را نمک و فلفل بزنید.
3. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. سالمون را اضافه کنید و 8 دقیقه بپزید تا ماهی مغزپخت شود. سالمون را از تابه خارج کنید. اسفناج را دو دقیقه در تابه سرخ کنید. آنها را خارج کنید. آب لیمو، سیر و کره را به تابه داغ اضافه کنید. آنها را تا زمانی که کره آب شود حرارت دهید.
4. سالمون را به چهار قسمت تقسیم کنید. راویولی و اسفناج را داخل ظرف بگذارید. سس داخل تابه را روی سالمون ها بریزید. ماهی را با تکه های لیمو و پنیر پارمسان سرو کنید.