برترینها - ترجمه از الهام مظفری: لوهیکیتو سوپ سنتی فنلاندی است که از ماهی، سیب زمینی و تره فرنگی تشکیل شده و در فنلاند و سایر کشورهای اسکاندیناوی سرو میشود. این سوپ به طور سنتی با شوید تزئین میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر:
- ۲ قاشق غذا خوری کره
- ۲ عدد تره فرنگی خردشده
- ۶ و نیم پیمانه آب
- ۱. ۵ کیلوگرم سیب زمینی درشت خرد شده
- ۱ عدد برگ بو
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۵۰۰ گرم فیله ماهی سالمون تازه
- چهار و نیم پیمانه خامه پرچرب
- ۳ قاشق غذاخوری شوید تازه خردشده
طرز تهیه:
یک قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید.
تره فرنگیهای خردشده را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و در این مدت با یک قاشق پلاستیکی هم بزنید.
آب را داخل قابلمه بریزید.
سیب زمینی، نمک و فلفل را هم داخل قابلمه بریزید.
وقتی جوش آمد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
برگ بو، قطعات ماهی، خامه و شوید را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید.
یک قاشق کره باقی مانده را اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شود.
برگ بو را پیدا کنید و از ظرف درآورید.
سوپ را با کمی شوید تزئین کرده و میل کنید.