وب سایت ایزی پز - نگین نورخدایی: طعم این پیتزای دریایی به خاطر سس مخصوص و خوشمزه اش، با همه پیتزاهای دریایی متفاوته.
مواد اولیه
- 1 عدد خمیر پیتزا
- 25 گرم فیله سالمون دودی
- 20 گرم بیبی اسفناج
- 2 حبه سیر
- 75 گرم میگو
- 7 گرم پنیر پارمسان
- 7 گرم زیتون سیاه
- 20 گرم پنیرچدار
- 40 گرم پنیر موزارلا رنده شده
- 0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
- 10 گرم تخم آفتاب گردان
- 20 میلی لیتر روغن زیتون
- به مقدار لازم نمک
- به مقدار لازم فلفل سیاه
- 1 عدد بیبی کورن
دستورپخت:
- مواد اولیه را بشویید. ساقههای درشت اسفناج را جدا کنید و باقیمانده آنرا متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه و بیبی کورن را حلقهای خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- در غذا ساز، روغن زیتون، تخم آفتابگردان، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.
- میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.
- باقیمانده سس راروی نان بمالید.
- زیتون، بیبی کورن، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.
- فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آنرا در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!