طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی
سه شنبه 19 دی 1396 2:33 PM
مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج | 200 گرم (3 ریشه و یا اندازه 2 مشت) |
شیر | 2 لیوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 3 لیوان |
روغن مایع | نصف استکان (40 گرم) |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | 1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) |
طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج را شسته 5 دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.
داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.