گراتن بادمجان طلایی برای دیابتی ها
سه شنبه 19 دی 1396 11:04 AM
یک غذای فوق العاده مفید برای بیماران دیابتی را آموزش می دهیم. این غذا سرشار از سس های سالم، نان خرد شده و پنیر موتزارلا است که این رسپی را یاد می گیریم
مواد لازم برای سس سبزیجات سرخ شده:
۱ قاشق چایخوری روغن
۱ فنجان سبزیجات ترکیبی خرد شده (کلم بروکلی، مارچوبه، کدو سبز، فلفل دلمه)
نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن
سایر مواد لازم:
۱ قاشق چایخوری روغن
۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده
۲ عدد بادنجان بزرگ (به تکه های نازک بریده بشن)
یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای چرب کردن
۱ فنجان سس پیتزا
۱ فنجان سس سفید کم کالری
یک چهارم فنجان خرده نان گندم
نصف فنجان پنیر موتزارلا رنده شده
طرز تهیه:
-روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و سبزیجات، نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنین، حرارت باید متوسط باشه. چند دقیقه زمان بدین و دائم هم بزنین. در حالی که دارن سرخ میشن کمی آب روش بپاشین. و بعد بذارینش کنار.
-حالا روغن رو در یه ماهیتابه داغ کرده و تکه های بادنجان رو داخلش بریزین و تا زمانی که رنگشون به قهوه ای روشن تغییر پیدا کنه و ترد بشن سرخشون کنین.
-یه سینی پخت مخصوص فر برداشته و با روغن چربش کنین، نصف بادنجان ها رو داخلش بچینین تا یه لایه درست بشه.
-سس پیتزا رو روی بادنجان ها پخش کنین.
-سس سبزیجات رو که در مرحله قبل درست کردین روی سس پیتزا ریخته و پخشش کنین تا یه لایه دیگه تشکیل بشه.
-باقی مانده تکه های بادنجان رو روی سس سبزیجات بچینین.
-سس سفید رو هم اضافه کرده و به طور برابر روی لایه قبل پخش کنین.
-خرده های نان به همراه پنیر رو روی این لایه بپاشین و به طور برابر پخش کنین.
-دمای فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کرده و گراتن رو داخلش بذارین و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین. (تا زمانی که پنیر ذوب بشه)
داغ سرو کنین.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب