0

گراتن بادمجان طلایی برای دیابتی ها

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

گراتن بادمجان طلایی برای دیابتی ها
سه شنبه 19 دی 1396  11:04 AM

 

 

au-gratin1

یک غذای فوق العاده مفید برای بیماران دیابتی را آموزش می دهیم. این غذا  سرشار از سس های سالم،  نان خرد شده و پنیر موتزارلا است که این رسپی را یاد می گیریم

مواد لازم برای سس سبزیجات سرخ شده:
۱ قاشق چایخوری روغن
۱ فنجان سبزیجات ترکیبی خرد شده (کلم بروکلی، مارچوبه، کدو سبز، فلفل دلمه)
نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن

سایر مواد لازم:
۱ قاشق چایخوری روغن
۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده
۲ عدد بادنجان بزرگ (به تکه های نازک بریده بشن)
یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای چرب کردن
۱ فنجان سس پیتزا
۱ فنجان سس سفید کم کالری
یک چهارم فنجان خرده نان گندم
نصف فنجان پنیر موتزارلا رنده شده

 

طرز تهیه:

-روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و سبزیجات، نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنین، حرارت باید متوسط باشه. چند دقیقه زمان بدین و دائم هم بزنین. در حالی که دارن سرخ میشن کمی آب روش بپاشین. و بعد بذارینش کنار.

-حالا روغن رو در یه ماهیتابه داغ کرده و تکه های بادنجان رو داخلش بریزین و تا زمانی که رنگشون به قهوه ای روشن تغییر پیدا کنه و ترد بشن سرخشون کنین.

-یه سینی پخت مخصوص فر برداشته و با روغن چربش کنین، نصف بادنجان ها رو داخلش بچینین تا یه لایه درست بشه.

-سس پیتزا رو روی بادنجان ها پخش کنین.

-سس سبزیجات رو که در مرحله قبل درست کردین روی سس پیتزا ریخته و پخشش کنین تا یه لایه دیگه تشکیل بشه.

-باقی مانده تکه های بادنجان رو روی سس سبزیجات بچینین.

-سس سفید رو هم اضافه کرده و به طور برابر روی لایه قبل پخش کنین.

-خرده های نان به همراه پنیر رو روی این لایه بپاشین و به طور برابر پخش کنین.

-دمای فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کرده و گراتن رو داخلش بذارین و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین. (تا زمانی که پنیر ذوب بشه)
داغ سرو کنین.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها