0

نیمروی اسفناج یک صبحانه مقوی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

نیمروی اسفناج یک صبحانه مقوی
شنبه 16 دی 1396  4:49 PM

 

نیمروی اسفناج یک صبحانه مقوی

روغن زیتون را داخل تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا برشته و آب آن کشیده شود.

 

سرویس سبک زندگی فردا:  ترکیب اسفناج و قارچ بسیار خوش‌طعم است. به نقل از فوت و فن هردو آن‌ها ویتامین و پروتئین زیادی هم دارند از این رو، برای اینکه صبح خود را با خوراکی مقوی آغاز کنید، این دستور غذایی را برایتان انتخاب کرده‌ایم.

 

نیمروی اسفناج یک غذای مدرن

 

تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه


مواد لازم


دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک
۲۲۵ گرم قارچ خرد شده
نمک و فلفل سیاه
۶ پیمانه برگ‌های تازه اسفناج
۶ ورق نان سیب‌زمینی (یا تست معمولی)
۶ عدد تخم‌مرغ درشت
نصف پیمانه شیر کامل
¾ پیمانه پنیر سفید رنده شده


طرز تهیه


۱. روغن زیتون را داخل تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا برشته و آب آن کشیده شود. نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بزنید تا مزه‌دار شوند. همه مواد را ۴ دقیقه با یکدیگر تفت دهید. سپس، اسفناج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید.


۲. کف ظرف پیرکس را با روغن زیتون چرب کنید. یک لایه نان تست کف ظرف بچینید. از مخلوط اسفناج روی آن‌ها بریزید و اگر فرصت دارید، یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید.


۳. سپس، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. برای هر لایه نان، یک عدد تخم مرغ بشکنید، نمک و فلفل بزنید. شیر روی آن‌ها بریزید و در آخر پنیر را اضافه کنید. مواد را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها