0

علی کریمی: اتفاقات خوبی برای سپیدرود رقم می‌زنیم

kz1350
kz1350
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6140

سه شنبه 12 دی 1396  1:50 PM

سرمربی جدید سپیدرود رشت بعد از ثبت قرارداد خود در سالن آمفی تئاتر هتل المپیک رشت در مراسم معارفه‌اش حاضر شد و صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، علی کریمی که با انتخاب مالک جدید باشگاه سپیدرود به عنوان سرمربی این تیم معرفی شد، از حضور در تیم شهر پدری‌اش ابراز خوشحالی کرد.

او در ابتدای صحبت‌هایش گفت: همه باید دست به دست هم بدهیم و اینکه بگوییم فلانی و فلانی می‌آید دردی دوا نمی‌کند. خیلی خوشحالم که می‌توانم به زادگاه پدری‌ام خدمت کنم. 27 سال بود که سپیدرود به یک دسته پایین تر رفته بود اما در عرض 2 سال با حمایت هواداران به لیگ برتر برگشت. کمک شما مردم می‌تواند خیلی کمک کند و باید این جایگاه و رتبه را حفظ کنیم و آن را ارتقا بدهیم.

وی با اشاره به پتانسیل بالای هواداران این تیم گفت: در کنار آمادگی بازیکنان ما باید در بازی‌های خانگی از امتیاز میزبانی استفاده کنیم. من امیدوارم همین رویه ادامه پیدا کند و مطمئن هستم می‌توانیم خود را در شرایط خوب نگه داریم. اگر عمری برای من باقی بماند دوست دارم در سالهای آینده کاری کنیم که در این شهر ماندگار باشد. من امیدوارم اتفاقات خوبی برای سپیدرود و مردم رشت بیفتد. این تیم نماینده استان گیلان است و من از شما می‌خواهم دست به دست بدهیم که اتفاقات خوبی را برای نماینده گیلان رقم بزنیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها