سوپ عدس ترش، لذیذ و آسان
سه شنبه 12 دی 1396 10:25 AM
تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع سوپهای عدس آشنا کنیم. این سوپ برای کسانی که به غذاهایی با چاشنی ترش مزه علاقه دارند، توصیه میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آب تمر هندی: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میان لازم
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد متوسط
عصاره مرغ: یک عدد
رشته فرنگی: یک چهارم پیمانه
عدس: نصف پیمانه
طرز تهیه:
پیاز را مکعبی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس آب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا عدسها پخته شوند.
حالا نوبت اضافه کردن رشته فرنگی است. پس از آن آب تمر هندی را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل، عصارهی مرغ و پودر زیره، به سوپ میافزاییم. در این مرحله، درب ظرف سوپ را قرار نمیدهیم و اجازه میدهیم تا کم کم مواد غلیظ شوند و به اصطلاح، سوپ جا بیفتد.