طرز تهیهی کیک سرد بیسکویتی
دوشنبه 11 دی 1396 11:26 AM
تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع کیک سرد بیسکویتی آشنا کنیم. در تهیهی این کیک از فر استفاده نمیشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خامه: دو پیمانه
شکلات آب شده: 4 پیمانه
بیسکویت ساده مستطیل شکل: به میزان لازم
خامه زده شده: دو پیمانه
پودر قند: یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
پودر پسته: به میزان لازم
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب خامه را با شکلات آب شده مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
هر کدام از بیسکویت ها را به مخلوط قبلی آغشته میکنیم و شش تا شش تا روی هم قرار میدهیم.
ظرف سرو کیک را با مایهی شکلاتی آغشته میکنیم. بیسکویتها را کنار هم روی آن میچینیم.
یک لایه از مواد شکلاتی روی بیسکویتها میچینیم. حالا یک طبقهی دیگر بیسکویت آغشته به شکلات روی آن قرار میدهیم. فضاهای خالی بین بیسکویتها را از مایهی شکلاتی پر میکنیم.
خامهی زده شده را به همراه پودر قند و پودر کاکائو در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
اطراف کیک بیسکویتی و روی آن را کاملا با این مایه آغشته میکنیم.
روی کیک را با پودر پسته میپوشانیم.
کیک را دست کم به مدت هشت ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و سپس سرو میکنیم.