0

دختر به خواستگار نظامی؛ بلی یا خیر

ehsan67657
ehsan67657
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2137

پاسخ به:دختر به خواستگار نظامی؛ بلی یا خیر
یک شنبه 10 دی 1396  8:54 AM

متن جالبی بود . الان دیگه وضعیت خیلی بهتر شده اگه مثل قدیم و زمان جنگ بود چی میگفتند. من خودم پدرم نظامی بودند مادرم تعریف میکرد موقعی که اومد خواستگاری من خب اوایل جنگ بود و این شغل مساوی بود با عن قریب به شهادت رسیدن فرد و یتیم شدن زن و فرزند و اینجا تصمیم برای دختر دوبرابر سخت تر بود میگفت موقعی که  پدرت اومد خواسگاری من از چند جا مجروح شده بود و یکی هم از  ناحیه پا و راه رفتنش هم که زیاد جالب نبود (به قول ما میشلید) و من توی اون فضا و موقعیت جواب بله دادم. مادرم میگفت موقع به دنیا اومدن دوتا از برادرات پدرت تا چند ماه بعد جبهه بود.الان موقعیت خیلی خوبه . الان پسرا خیلی هاشون با اینکه نظامی هستند ولی خیلی رفتاراشون با خانه و خانواده عالیه یه نمونه شهید مدافع حرم حمید سیاه کالی مرادی خانمش تعریف میکرد میگفت من مواقعی که از دانشگاه دیر میومدم میدیدم غذا پخته ظرف هارو شسته و کارهای خونه رو همه رو انجام داده و از این نمونه افراد کم نداریم که با اینکه توی رسته خودشون تو شغل خودشون شاید فرمانده هم باشن اما توی برخورد با زن و فرزند نمونه بودند.

از اون ور هم داریم کسانی که شغل نظامی دارند روحیه نظامی گری رو وارد خونه میکنند.اما الان به نظرم پسرایی که میرن تو نظام مثل افراد سابق که تو نظام بودند و میشندیم نیستند.

نظامی ها فقط مطرح نیست ازدواج با طلبه ها هم از نوع خودش جای بحث داره

فراز مأذانه ها ای جماعت گمراه
چه می کنید شما بی صدا سخن کوتاه
حرام باد اذان موذنی که نگفت
دوبار أشهَدُ أنا عَلی ، وَلیُ الله

تشکرات از این پست
farshon zahra_53 aftabm shayesteh2000 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon amirali123 mohammad_khoshghamat
دسترسی سریع به انجمن ها