مرغ لیمویی یک غذای چینی خوش طعم
سه شنبه 5 دی 1396 4:44 PM
فردا: مرغ لیمویی یک غذای چینی است که طعم بسیار خوشمزهای دارد. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعدا: ۴ نفر
مواد لازم
دو عدد سینه مرغ بزرگ
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
دو عدد لیموترش
¾ پیمانه نشاسته ذرت + نصف قاشق غذاخوری
نصف پیمانه آب مرغ
۱/۳ پیمانه شکر
نمک
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
۱. یک عدد تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و سس سویا، روغن کنجد و پوست رنده شده یک عد لیموترش را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
۲. سینههای مرغ را به صورت نوارهای باریک برش بزنید و داخل این مواد بخوابانید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا دو ساعت در یخچال نگهدارید.
۳. در یک کاسه دیگر، نشاسته ذرت و مقدار زیادی نمک برزید.
۴. کف یک چینی بزرگ را چرب کنید. مرغها را تک تک داخل نشاسته فرو کنید تا آرد همه جای آن را بپوشاند و داخل سینی بگذارید.
۵. وقتی همه مرغها را آماده کردید، یک تابه عمیق روی حرارت متوسط بگذارید و حدود دو سانتی متر روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود.
۶. هر سری از تکههای مرغ را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی و گوشت مرغ کاملا پخته شود.
۷. مرغها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حولهای بگذارید تا چربی اضافه آنها گرفته شوند.
۸. برای تهیه سس، پوست لیموی دیگر را رنده کنید و داخل قابلمه بریزید. آب هر دو لیموترش، نصف پیمانه آب مرغ و ۱/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکرها شوند و مایع بجوشد.
۹. هنگامی که قل میزد دوغاب نشاسته ذرت (نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بعلاوه یک قاشق غذاخوری آب) را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۱۰. سس در این مرحله غلیظ و شفاف میشود. شعله را خاموش و به آن نمک اضافه کنید.
۱۱. مرغهای سرخ شده را داخل تابه بریزید و این سس را به آنها اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید. برای تزئین میتوانید روی آنها کنجد بوداده و پیازچه خرد شده بریزید.