سالاد سیب زمینی با لیمو و سبزیجات
شنبه 2 دی 1396 3:18 PM
مواد اولیه برای 8 نفر :
پوست لیمو 1.5 قاشق چای خوری
شوید 2 قاشق غذاخوری
ریحان 1/4 فنجان (خرد شده)
جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)
کرفس 1 عدد (ساقه کرفس – بزرگ خرد شده)
پیازچه 3 عدد (متوسط – خرد شده)
سس مایونز 3/4فنجان
سرکه 3 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 1 کیلو و 500 گرم (کوچک)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
جهت تهیه سالاد سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را داخل قابلمه بزرگ آب پز کنید. شعله را کم کنید و بگذارید آرام به مدت 20 دقیقه بجوشد تا نرم شود.
سپس آنها را آبکش کنید و بگذاریدتا خنک شود. سیب زمینی ها را نگینی متوسط(2 سانتیمتری) خرد کنید.
داخل یک کاسه بزرگ یک لایه از سیب زمینی های خرد شده را بریزید و روی آن سرکه، نمک و فلفل را پراکنده کنید. دوباره یک ردیف دیگر سیب زمینی بچینید و روی آن سرکه، نمک و فلفل بریزید و در آخر روی آن سس مایونز، پیاز، کرفس، جعفری، ریحان، شوید و پوست لیمو رنده شده را ریخته، مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
آشپزی مثبت