0

سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا
پنج شنبه 30 آذر 1396  9:20 AM

 

مجله سرآشپز - ایمان دلقندی: سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:

 

  • پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
  • هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
  • تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
  • آب مرغ: 2 لیتر
  • نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
  • خامه ترش: به میزان لازم
  • روغن نارگیل: 3 ق س

 

طرز تهیه سوپ لبو


روش پخت:


1. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.

 

2. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.


3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.


4. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.


5. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.

 

6. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.


7. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها