0

طرز تهیه‌ی سمبوسه اسفناج

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی سمبوسه اسفناج
چهارشنبه 29 آذر 1396  10:12 AM

در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع سمبوسه، امروز شما را با روش تهیه‌ی سمبوسه‌ی اسفناج، آشنا می‌کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این نوع سمبوسه، با ما همراه باشید.

 

 

طرز تهیه‌ی سمبوسه اسفناج

 

مواد لازم برای خمیر:

 

آرد: 3 پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

آب: یک پیمانه

 

مواد لازم برای داخل سمبوسه:

 

اسفناج خرد شده: نیم کیلو

پیازچه خرد شده: دو عدد

روغن زیتون: یک چهارم چیمانه

آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری

سماق: 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

آرد و نمک و آب را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرم به دست آید.

 

داخل یک سینی، یک پیمانه روغن می‌ریزیم. از خمیر گلوله‌هایی درست کرده و داخل این روغن قرار می‌دهیم تا کاملا اطراف آن، به روغن آغشته شود. روی خمیرها را با نایلون پوشانده و به مدت 40 دقیقه کنار قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

 

ظرفی را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم. پیازچه را به همراه نمک و فلفل تفت می‌دهیم. اسفناج را به پیازچه اضافه کرده و آبلیمو و سماق را به آن می‌افزاییم و تفت می‌دهیم.

 

میز کار را چرب می‌کنیم. گلوله‌ی خمیر را روی آن پهن می‌کنیم. سعی می‌کنیم کاملا نازک شود. از مواد اسفناج داخل خمیر پهن شده قرار داده و آن را می‌پیچیم. 

 

سمبوسه‌های آماده را داخل سینی فر با فاصله از هم می‌چینیم و در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها