طرز تهیه برگر فرانسوی
یک شنبه 19 آذر 1396 2:13 PM
مواد لازم برای 4 نفر برای برگر فرانسوی :
آب پیاز | 50 گرم |
سس کچاپ | 50 گرم |
خردل | یک قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سیر ساطوری کرده | یک حبه |
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده) | 500 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق سوپخوری |
نان همبرگر | 4 عدد |
کاهو و گوجه فرنگی | به میزان لازم |
پنیر گودا | 4 ورق |
پیاز حلقه ای تفت داده | 1 عدد کوچک |
ریحان | یک دسته کوچک |
سیب زمینی سرخ کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه برگر فرانسوی :
آب پیاز، سسها، نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.
سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیبزمینی و ریحان بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir