0

طرز تهیه سوتلاچ ( دسر معروف ترکی )

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سوتلاچ ( دسر معروف ترکی )
پنج شنبه 16 آذر 1396  2:38 PM

 

طرز تهیه سوتلاچ ( دسر معروف ترکی )

 

 

مواد لازم برای سوتلاچ :
شیر= 1 لیتر
برنج= نصف پیمانه
شکر= 1 پیمانه
نشاسته گندم =1.5 ق .غ
زرده تخم مرغ =1 عدد
وانیل =یک بسته کوچک
کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)

طرز تهیه سوتلاچ ( دسر معروف ترکی )

 

طرز تهیه سوتلاچ :
ابتدا برنج را 3 تا 4 بار خوب بشویید …. بعد با 1 پیمانه آب و کمی نمک سپس برنج را خیس کنید تا ساعتی خوب خیس بخورد . برنج را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد و برنجها به اصطلاح بشکفد… در یک ظرف دیگر نشاسته گندم را با شیر سرد مخلوط کنید سپس سرد سرد به آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ( حدودا 2 دقیقه با همزن دستی هم بزنید) سپس این مخلوط را روی گاز گذاشته تا گرم شدن مخلوط فوق مرتب هم بزنید … مایه شیر که گرم شد با شکر به برنج پخته شده اضافه کنید و سپس وانیل یا سقز سفید را نیز اضافه کنید …..حدودا این مخلوط را 15 دقیقه دیگر بپزید …. ( گاهی هم بزنید تا ته نگیرد) …. سپس مایع فوق را در ظرفهای کوچک ریخته و بگذارید سرد شود…. لازم به توضیح است این دسر را می توان در ظروف سفالی کوچک ریخته کمی بعد از سرد شدن و به مدت 20 دقیقه در فر گذاشت و وقتی روی دسر طلایی شد از فر بیرون آورد و نیمه گرم یا سرد سرو کرد….

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها