طرز تهیه پنكیك سیب با عسل
پنج شنبه 16 آذر 1396 2:04 PM
مواد لازم:
– آرد: 200 گرم
– شكر: 100 گرم
– تخممرغ: یك عدد
– شیر: 200 میلیلیتر
– سیب: 2 عدد، رنده شده
– كره: یك قاشق سوپخوری
– دارچین: یك قاشق چایخوری
– عسل: به میزان لازم
– كمی آب جوش برای رقیق كردن عسل در صورت دلخواه
روش تهیه:
1- در ظرف بزرگی آرد، شكر و پودر دارچین را مخلوط كرده و كنار بگذارید.
2- تخممرغ و شیر را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه كره آبشده اضافه كنید.
3-مخلوط شیر و تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و خوب بزنید تا یكدست شود.
4- از مایه پنكیك به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یك طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.
5- سس را آماده كرده، با پنكیك سرو كنید، برای سس این كرپ از سیروپ افرا استفاده میكنند كه میتوان به جای آن از مخلوط عسل و كمی آبجوش استفاده كرد.