دستور تهیه یک سالاد گیاهی ویژه؛
پنج شنبه 16 آذر 1396 10:24 AM
این سالاد که سالاد آوواکادو و کوینولا میباشد بسیار خوشمزه است و پیشنهاد میکنیم این سالاد را آماده کنید و به کودکانی که سبزیجات نمیخورند پیشنهاد دهید.
کوینولا را درون یک قابلمه آب جوش با حرارت بالا میپزیم و حدود 15 تا 20 دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود و سپس درون یخچال قرار میدهیم.
گوجه فرنگی ، خیار ، پیاز را درون کاسه ریخته و کوینولا سرد را اضافه میدهیم سپس آب لیمو ، زیره سبز ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به هم میزنیم.
پس از آن برگهای اسفناج را اضافه کرده و با برشهای آووکادو تزئین میکنیم.