طرز تهیه سالاد نودل آسیایی
این سالاد بسیار خوشمزه است و طعم بی نظیری دارد. برای یکبار هم که شده سالاد نودل را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل آسیایی:
- یک بسته نودل برنج قهوه ای
- یک چهارم پیمانه سویا سس کم نمک
- یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
- دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- دو قاشق چایخوری عسل
- دو قاشق چایخوری روغن کنجد
- یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
- یک حبه سیر خرد شده
- سه چهارم پیمانه برگ گشنیز تازه و خرد شده
- سه چهارم پیمانه بادام زمینی یا بادام هندی
- دو و یک دوم پیمانه سالاد کلم آسیایی(کولسلا)
- فلفل قرمز تند(اختیاری)
طرز تهیه:
- نودلها را بر اساس دستورالعملی که بر روی بسته بندی آن وجود دارد بپزید. آن را آبکش نمایید و کنار بگذارید. کمی نودلها را برش دهید تا خوردن آن راحت تر شود.
- سویا سس، سرکه، آب لیمو، عسل، روغن کنجد،زنجبیل و سیر را در یک کاسه کوچک ترکیب نمایید.
- سس، گشنیز، بادام زمینی ، بادام هندی و سالاد کلم را به کاسه بیفزایید و با نودل هم بزنید. روی آن فلفل تند بریزید و سرو کنید. نوش جان