0

لقمه‌های کوچک یک پیش غذای عالی برای مهمانی‌ها

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

لقمه‌های کوچک یک پیش غذای عالی برای مهمانی‌ها
دوشنبه 13 آذر 1396  5:52 PM

 

لقمه‌های کوچک یک پیش غذای عالی برای مهمانی‌ها

خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث‌هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.


 فردا: این لقمه‌های ریز و خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان می‌توانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا در میهمانی‌ها سرو کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از ماهنامه سفره ایرانی می‌خوانیم.

 

لقمه‌هایی کوچک بعنوان پیش غذا 

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

خمیر یوفکا: ۳ عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
آرد: ۲ ق. س. نشاسته ذرت: ۲ ق. س. سرکه: یک ق. س.

مواد لازم میانی:

قارچ (خردشده): ۴۰۰ گرم
پیاز (خردشده): یک عدد
روغن: ۲ ق. س. نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.

خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث‌هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.

مخلوط قارچ را روی مثلث‌های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آن‌ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها