0

عملياتهاي دفاع مقدس > 62/12/03- خيبر

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بازتابهای عملیات
چهارشنبه 22 دی 1389  10:25 AM


در حالي كه رژيم بعث در باتلاق والفجر 5 و 6 دست و پا مي‌زند، عمليات ويژة خيبر در منطقة هور آغاز مي‌شود. رژيم بعث در اولين اطلاعية خود اعلام مي‌دارد كه حملة ايرانيان دفع و آنها به عقب رانده شده‌اند. با ادامة عمليات خيبر و آزادسازي قسمتهاي وسيعي از اراضي تحت كنترل عراق بخصوص جاده بغداد ـ بصره و جزاير مجنون و انعكاس آن از رسانه‌هاي گروهي جهان، تبليغات دروغين رژيم عراق آشكار مي‌شود.
خبرگزاري يونايتدپرس در گزارشي به نقل از منابع نظامي لشكر اسلام اعلام مي‌كند:

 


«نيروهاي ايران با گذشتن از موانع، ضمن تصرف بيش از ده روستا، رودخانه‌هاي دجله و فرات و همچنين در چندين نقطه بزرگراه استراتژيك بصره ـ بغداد را كه پايتخت عراق را به خليج فارس متصل مي‌سازد. قطع كرده‌اند.»


خبرگزاري رويتر:
«گزارشهاي واصله از جبهه‌ها حكايت از آن دارد كه نيروهاي ايراني بين سپاه سوم ارتش عراق در جنوب و سپاه چهارم در شمال شكاف ايجاد كرده‌اند.»


خبرگزاري آلمان غربي:
«ايران ادعا كرد در عمليات خيبر بزرگراه استراتژيك بغداد ـ بصره را تحت كنترل خود درآورده است. بدين ترتيب نيروهاي ايران موفق شده‌اند خطوط تداركاتي عراق را در جبهه‌هاي جنوب و شمال قطع كنند.»
اين خبرگزاري استفادة رزمندگان اسلام را از تاكتيكهاي ويژه براي عبور از موانع و باتلاقهايي كه دشمن هرگز نمي‌پنداشت نيروهاي ايران قدرت عبور از آنها را داشته باشند، مورد اشاره قرار مي‌دهد.


روزنامه مساجرو چاپ ايتاليا:
«در اينكه رزمندگان ايران در جبهه به پيروزيهاي چشمگيري دست يافته‌اند شكي وجود ندارد و اكنون لشكر سوم عراق در منطقة بصره در خطر محاصرة نيروهاي ايراني قرار گرفته است.
نيروي هوايي ايران در عمليات روزهاي اخير اعجاب همگان را برانگيخته و خلبانان هواپيماهاي F-14 و... جمهوري اسلامي ايران به دفع ات مواضع نيروهاي  عراق را مورد حمله قرار داده‌اند، بدون اينكه دشمن قادر به عكس‌العمل مؤثر باشد.


روزنامه ال انيورسال چاپ ونزوئلا:
«پس از پيروزي نيروهاي ايران در خرمشهر، پيشروي كنوني آنها در خاك عراق بزرگترين پيروزي است.»


روزنامه فجر جديد چاپ ليبي:
«نيروهاي ايران موفق شدند پل طلايه را در شرق شهرك القرنه و دو جزيره را واقع در منطقه هورالهويزه به تصرف خود درآورند.»
رژيم بعث عراق علي رغم انعكاس پيروزي رزمندگان اسلام در رسانه‌ها و خبرگزاريهاي جهان، اعلام مي‌دارد كه حتي يك سانتيمتر از خاك عراق تصرف نشده، سپس در يك تناقض‌گويي آشكار مي‌گويد در روزهاي آينده اراضي اشغالي را بازپس خواهد گرفت و در تكميل اين گفته، ادعا مي‌كند كه رودخانه‌هاي دجله و فرات مملو از اجساد ايرانيان است. پخش اين ادعا باعث مي‌شود تا همگان به حضور نيروهاي ايراني در نقاط عمقي (40 كيلومتري) عراق پي ببرند.
در مصاحبه‌اي كه خبرگزاري آسوشيتدپرس در شهر العزيزه با يكي از فرماندهان عراق (هشام صباح فخري) انجام مي‌دهد، اعتراف مي‌كند كه ايرانيان كنترل جزاير مجنون را در دست دارند.
سرانجام در روز 9 اسفندماه طه ياسين رمضان، معاون صدام در يك كنفرانس مطبوعاتي در پاريس اعلام مي‌كند كه عراق بخشي از خاك خود را در حمله اخير ايرانيان از دست داده است و به دنبال آن ادعا مي‌كند وسعت خاك از دست رفته چندان قابل توجه نيست.
رژيم عراق تلاش مي‌كند خود را در عمليات خيبر موفق نشان دهد، ولي در عمل از حضور خبرنگاران جلوگيري به عمل مي‌آورد و هر بار به بهانة واهي اعزام آنها را به تأخير مي‌اندازد، اما بسياري از خبرگزاريها كه بلندگوهاي تبليغاتي حزب بعث محسوب مي‌شوند، لب به اعتراض مي‌گشايند.


خبرگزاري آسوشيتدپرس:
«رژيم عراق از نزديك شدن خبرنگاران به مناطق جنگي جلوگيري مي‌كند. خبرنگاران خارجي وعده‌هاي عدنان خيرالله، وزير دفاع عراق را به تمسخر گرفته، اعلام مي‌كنند كه عراق بايد جزيرة مجنون را ترك گويد، زيرا نمي‌تواند روزانه هزار كشته به خاطر بازپس گرفتن آن متحمل شود.»
زماني كه رزمندگان اسلام با هجوم‌هاي فراموشي ناشدني خود، منطقه العزيزه را تحت كنترل خود درمي‌آورند و جادة بغداد ـ بصره را در چند نقطه قطع مي‌كنند، رژيم بعث ـ كه هميشه در اطلاعيه‌هاي نظامي‌اش از پيروزي و عقب راندن و محاصره ايرانيان دم مي‌زند ـ دست به جنايت ديگري مي‌زند و براي جبران ضعف و بيچارگي خود متوسل به سلاح ممنوعه شيميايي مي‌شود.
در اين ميان دولت امريكا در يك عكس‌العمل عجولانه، با گرفتن ژست بشردوستانه و دفاع از حقوق بشر، دولت عراق را در استفاده از سلاح شيميايي مورد سرزنش قرار مي‌دهد. ستاد تبليغات جبهه و جنگ بلافاصله اين حركت آمريكا را يك ترفند و حيلة سياسي تلقي مي‌كند.


راديو دولتي آمريكا به نقل از روزنامه واشنگتن پست اعلام مي‌‌كند كه از يك سال قبل آمريكا از تجهيز عراق به سلاح شيميايي مطلع بوده و سپس اضافه مي‌كند كه حكومت بغداد به خاطر حملة خيبر در آستانه سقوط قرار گرفته و ناگزير از كاربرد سلاحهاي شيميايي بوده است.
با اعتراف دشمنان انقلاب اسلامي ايران، ضربة كوبنده و كمرشكن خيبر ناتواني دشمنان اسلام را آشكار مي‌كند و در پي آن، فرماندهان عراقي در شرق دجله، اعلام مي‌كنند كه اگر عراق داراي سلاح شيميايي بود، منطق حكم مي‌كرد كه از آن استفاده كند. بسياري از رسانه‌هاي گروهي جهان اين سخنان را اعتراف غيرمستقيم عراق در استفاده از سلاح شيميايي به حساب مي‌آورند.
در پي استفادة مكرر رژيم عراق از سلاح شيميايي، ستاد تبليغات جنگ طي نامه‌اي از سازمان ملل خواستار انجام رسالت تاريخي اين سازمان نسبت به محكوم كردن استفاده از سلاح شيميايي توسط رژيم جنايتكار عراق مي‌شود.


روزنامه نيوز لاين چاپ انگليس:
«شاهدان عيني و كارشناسان دارويي، شواهد قانع‌كننده‌اي به دست آوردند مبني بر اينكه رژيم عراق از سلاحهاي حاوي گاز خردل و گازهاي كشنده عصبي عليه سربازان نيروي زميني ايران استفاده كرده است.»


نشرية آبزرور چاپ انگليس:
«بدون كمترين ترديد كاملاً روشن است كه عراق در جنگ خود با ايران از گاز سمي استفاده كرده است.»


روزنامه لوموند چاپ فرانسه ضمن محكوم كردن جنگ شيميايي به قدرت كشندگي اين نوع تسليحات اشاره مي‌كند و مي‌نويسد:
«هيچ چيز نمي‌تواند استفاده از تسليحات شيميايي را توجيه كند.»


نشنال تايمز نشريه چاپ انگليس:
«كميته بين‌المللي صليب سرخ روز گذشته در ژنو اعلام كرد معالجه و آزمايش سربازان ايراني مجروح شده در دجنگ خليج فارس حكايت از آن دارد كه آنها بوسيلة مواد ممنوع شده در قوانين بين‌المللي مجروح شده‌اند.»


پاكستان:
«رهبر شيعيان پاكستان استفاده از سلاحهاي شيميايي توسط عراق را به شدت محكوم مي‌كند و از دولت پاكستان مي‌خواهد تا جنايت عراق را محكوم نمايد.»


زيمبابوه:
«مطبوعات زيمبابوه در شماره‌هاي مختلف خود گفتة دبيركل سازمان ملل را مبني بر محكوميت بكارگيري سلاحهاي شيميايي و نيز نگراني مقامات ژاپني را از سلاحهاي شيميايي درج مي‌كنند.»


راديو آمريكا به نقل از گزارش صليب سرخ بين‌الملل مي‌گويد:
«سربازان ايراني كه در تهران مورد آزمايش قرار گرفته‌اند، از اختلالات ناشي از كاربرد سلاح شيميايي رنج مي‌برند.»


تلويزيون ايتالیا اعلام مي‌دارد:
«علي رغم تكذيبهاي عراق، اكنون مطلب بر همه روشن است كه اين كشور برخلاف قوانين بين‌المللي از اين گاز (گاز شيميايي) عليه سربازان ايراني استفاده كرده است.»


فرانسه:
«فرانسه ضمن حمايت از هر نوع تحقيقات درباره تسليحات شيميايي با اشاره به جراحت سربازان ايراني از سلاح شيميايي، عدم استفاد آن را از طرف عراق به نقل از بعثيان بازگو مي‌كند.»
عراق (عصمت كتاني معاون وزير خارجه رژيم عراق در واشنگتن مي‌گويد):
«من به مصاحبه‌اي كه در آن گفته شود ايران توسط عراق مورد حمله شيميايي قرار گرفته است، اعتقاد ندارم.»
وي در ادامه سخنان خود مي‌گويد:
«آمريكا هم در جنگ جهاني دوم بمب اتم را عليه ژاپن به كار گرفت و بايد اوضاع كنوني را با آن زمان مقايسه كرد.»
سرانجام با فشار ايران، كارشناسان سازمان ملل براي بازديد از مناطق جنگي به ايران مي‌آيند و به جبهه‌ها اعزام مي‌شوند. با ورود آنها به جبهه، عراق جزاير مجنون را مورد حملات شيميايي قرار مي‌دهد.
اين كارشناسان پس از جمع‌آوري بمبهاي عمل نكردة شيميايي دشمن و مشاهدة اثرات تحريبي سلاح شيميايي به كار خود خاتمه مي‌دهند.
در حالي كه همه چيز، حتي اعترافات تلويحي سران حزب بعث حاكي از آن است كه صدام بايد به عنوان جنايتكار جنگي مورد محاكمه قرار گيرد و مجازات شود، ولي سازمان ملل فقط از بكارگيري سلاح شيميايي ابراز نگراني مي‌كند، بدون اينكه نامي از عراق ببرد و آن را محكوم كند.


اسكاتسمن روزنامة چاپ انگليس:
«علي رغم بازتاب جهاني استفادة عراق از سلاح شيميايي، گمان نمي‌رود در اين شرايط، عراق جز نصيحت و موعظه فشار ديگري را متحمل بشود و نيز هيچ كس قصد انجام عمليات نظامي يا برقراري محدوديتهاي اقتصادي عليه عراق را ندارد.»

عمليات خيبر، با دستاوردهاي ارزشمند، از جمله عملياتهاي موفق رزمندگان اسلام محسوب مي‌شود، به نحوي كه عراق را مجبور به استفادة گسترده از سلاح ممنوعه شيميايي مي‌كند. به دنبال آن حاميان صدام پي مي‌برند آن آرامش خيالي را كه عبد از عمليات رمضان در خطوط جنگي عراق پديدار شد، بايد به فراموشي سپرد و از اين پس، بايد روي تاكتيكهاي جديد ايران حساب ويژه‌اي باز كرد. يك جبهة مياني فعال در عمق خاك  عراق، دشمن را وامي‌دارد ك براي حفظ استانهاي بصره و العماره نيروهاي جديدي را به منطقه فراخواند و در خطوط دفاعي خود تجديد نظر كند.
حاميان عراق، در پي عمليات خيبر، به چاره‌جويي مي‌افتند و بناچار سيل تسليحات گوناگون را به سوي عراق سرازي مي‌كنند. با اهداي هواپيماهاي پيشرفته و موشكهاي ليزري اين امكان براي عراق فراهم مي‌آيد كه جنگ را به خليج فارس بكشاند و دامنة عمليات را در جزاير خارك و حمله به كشتيهاي نفتكش و بازرگاني توسعه دهد.
رسانه‌هاي گروهي غرب ناگزير اعتراف به توان رزمي قواي ايراني مي‌كنند و اظهار مي‌دارند كه در عمليات خيبر، هلي‌كوپترهاي ترابري و قايقهاي موتوري در امر ترابري و هواپيماهاي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران و هلي‌كوپترهاي توپدار به نحوي مؤثر و دور از انتظار عمل نموده‌اند. برخي از رسانه‌هاي گروهي نيز اعلام مي‌كنند كه جمهوري اسلامي ايران با تصرف جزاير مجنون ـ كه ميلياردها بشكه نفت را در اختيار دارد ـ به خودي خود به غرامت خسارات جنگي دسترسي پيدا كرده است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها