0

دیدگاه مراجع تقلید درباره «عید الزهرا»

emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

پاسخ به:دیدگاه مراجع تقلید درباره «عید الزهرا»
چهارشنبه 8 آذر 1396  9:21 AM

نقل قول entezar67

با سلام خدمت جنابعالی اگر صحبت های مراجع رو قبول داریم دیدگاه مراجع این چنین میباشد نظر آیت‌الله بهجت(ره): اینه عیدالزهراء روز بیان مشترکات میان شیعه و اهل تسنن و ترک لعن است

همون طور که گفتید و ایشان گفتن بیان مشترکات نه مناقب امثال قنفذ و مروان بن حکم و دیگران

و همچنین اگر سیره اهل بیت را قبول داریم هیچ معصومی این کار را انجام نداده و توصیه ای هم نکرده و اگر توصیه علما را قبول داریم اشاره شد اگر نداریم که حرف نیست

یاحق

سلام

شما کجای سیره معصومین رو مطالعه کردید که همچین چیزی ندیدید ؟

زیارت عاشورا رو که بعنوان یه روایت قبول دارید؟ تو زیارت عاشورا وقتی میگه اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و .... میشه بفرمائید منظور اول ظالم کیه؟

امام علی در خطبه شقشقیه می فرمایند :

أَمَا وَ اللَّهِ لَقَدْ تَقَمَّصَهَا فُلَانٌ وَ إِنَّهُ لَيَعْلَمُ أَنَّ مَحَلِّي مِنْهَا مَحَلُّ الْقُطْبِ مِنَ الرَّحَى يَنْحَدِرُ عَنِّي السَّيْلُ وَ لَا يَرْقَى إِلَيَّ الطَّيْرُ فَسَدَلْتُ دُونَهَا ثَوْباً وَ ....

به خدا سوگند فلان جامه خلافت را پوشيد و مى دانست خلافت جز مرا نشايد، كه آسيا سنگ تنها گرد استوانه به گردش در آيد.

فَرَأَيْتُ أَنَّ الصَّبْرَ عَلَى هَاتَا أَحْجَى فَصَبَرْتُ وَ فِي الْعَيْنِ قَذًى وَ فِي الْحَلْقِ شَجًا أَرَى تُرَاثِي نَهْباً حَتَّى مَضَى الْأَوَّلُ لِسَبِيلِهِ فَأَدْلَى بِهَا إِلَى فُلَانٍ بَعْدَهُ

و به صبر گراييدم حالى كه خار در چشم و استخوان در گلو ........ ميراثم ربوده اين و آن، و من بدان نگران.

به نظر شما به عاملان این کار باید چکار کرد ؟ کسانی که که حق حضرت امیر رو غصب کردند و خونه نشینی و قتل همسرش ، دختر پیمبر ، سروران زنان خلقت .... رو به بار آوردند ؟

وقتی غضب خداوند در گرو غضب حضرت زهراست و حضرت زهرا از اون دو نفر رو برگردوندند و ازشون راضی نشد و فرمودند شکایت اینها رو به پدرم می برم و ، غضبی که خدا و رسولش نیز با فاطمه غضب می کنند . به نظرتون اینها رو نباید لعن کرد ؟؟؟

رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه و آله و سلم ) ضمن روایتی 7 گروه رو لعن میکنند .

تاراج كننده بیت المال رو لعن می کنند .

والمستاثر على المسلمین بفیئهم منتحلاله ( حر عاملى : وسائل الشیعه . ) میشه بفرمائید این تاراج کنندگان کی بودند ؟

لعن بر حرام كنندگان حلال خدا:

والمحرم ما احل الله عزوجل

و كسى كه آن چه را خداى عزوجل حلال كرده است ، حرام كند.

خب یکی از این حرام شده ها ، اگه سیره ی معصومین رو قبول دارین متعه بود که توسط خلیفه !frown حروم شد .

خلیفه میگه :

دو متعه در زمان رسول خدا صلى اللّه عليه وآله حلال و معمول بوده و من آن دو متعه را ممنوع مى كنم و مرتكب آن دو را مجازات مى نمايم; متعه حج و متعه زنان.

سند : ( 1 . تفسير رازى: 2 / 167، شرح معانى الآثار: 374، السنن الكبرى، بيهقى: 7 / 206، بدايه المجتهد: 1 / 346، المحلّى: 7 / 107، احكام القرآن تأليف جصّاص: 1 / 279، شرح التجريد تأليف قوشجى أشعرى (در بخش مطاعن عمر)، تفسير قرطبى: 2 / 370، المغنى: 7 / 527، زاد المعاد في هدى خير العباد: 2 / 205، الدر المنثور: 2 / 141، كنز العمال: 8 / 293، وفيات الأعيان: 5 / 197. )

متقي هندي نيز در كنزالعمال از حضرت رسول روايت مي‌كند كه فرمودند :

ألا لعنة الله والملائكة والناس أجمعين على من انتقص شيئا من حقي ، وعلى من أبى عترتي...

كنز العمال  ج 16 ص42 ش 44057

(رسول خدا (صلى الله عليه وآله) فرمودند :) لعنت خدا و ملائکه و همه مردمان بر کسی که چيزی از حق من کم گذارد ؛ و کسی که مانع عترت من شود.

چه کسی مانع عترت پیامبر شد ؟ چه کسی به تبعیت از ذات خلقتش لگد به درب زد ؟

تا دلتون بخواد روایت هست در باب لعن و تا دلتون بخواد هم این امامان نار کارهایی کردند که مورد لعن قرار بگیرند .

همه ی اینها جای خود ولی لعن ما نباید در ملاء عام باشه که یک سری پیامد های بیرونی داشته باشه . و مو جب آزار و اذیت شیعیان بشه .

ولی اهمیت لعن و اعلام برائت از دشمنان اهل بیت رو نباید به بهانه ی وحدت و .... کمرنگ کنیم البته که تا الان کمرنگ کردیم .!!!

لطفا متن رو بخونین و به سوال من جواب بدید :

بفرمائید مشترکات ما به عده ای که تبعیت از دشمنان خداوند و رسول کرده اند و دین خدا رو تغییر دادند چیه ؟

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها