0

طرز تهیه‌ بورک میگو

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ بورک میگو
سه شنبه 30 آبان 1396  11:34 PM

 

طرز تهیه‌ بورک میگو

 

یک لقمه کوچک و اشتهاآور قبل از غذای اصلی که بسیار ساده اما پر خاصیت است. گنجاندن میگو و ماهی در فهرست غذایی هفتگی بسیار ضروری است.

 

مواد اولیه:

خمیر یوفکا               دو عدد

میگو                      20 تا 25 عدد

زنجبیل ساطوری     یک قاشق چای‌خوری

نمک                      نصف قاشق چای‌خوری

گوجه گیلاسی       10 عدد

فلفل سیاه             1/4 قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو                   دو قاشق غذاخوری

روغن                     دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:  

* دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می‌کنیم.

* آب‌لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

* سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می‌پیچیم و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.

* می‌توانید رول‌ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم‌مرغ بمالید و 10 دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر 200 درجه سانتی‌گراد می‌باشد.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها