طرز تهیه بورک میگو
سه شنبه 30 آبان 1396 11:34 PM
خمیر یوفکا دو عدد
میگو 20 تا 25 عدد
زنجبیل ساطوری یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی 10 عدد
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
* دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم میکنیم.
* آبلیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه میریزیم و حرارت میدهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را میریزیم و هم میزنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش میکنیم.
* سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث میپیچیم و بعد در روغن سرخ میکنیم.
* میتوانید رولها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخممرغ بمالید و 10 دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر 200 درجه سانتیگراد میباشد.