طرز تهیهی مربای بهارنارنج و 7 راز خوشمزه تر شدن مرباها
دوشنبه 29 آبان 1396 11:49 PM
این مربا 3800 کیلوکالری انرژی دارد و تمام انرژی آن به علت وجود شکر در آن است بنابراین اگر آن را کم شکر تهیه کنید، انرژی حاصل از مصرفش کاهش پیدا خواهد کرد.
به طور کلی هر قاشق مرباخوری از هر نوع مربایی، تقریباً بین 20 تا 25 کیلوکالری انرژی دارد.
اگر با مربای بهارنارنج، خامه و کره بخورید طعم بهتری احساس خواهید کرد اما از آنجا که هر قاشق مرباخوری از این 2 ماده غذایی (که در گروه چربیها جای میگیرند) 45 کیلوکالری انرژی دارد، در خوردن مخلوط این مربا و خامه یا کره، زیادهروی نکنید زیرا خوردن هر لقمه اضافه میتواند مقدار انرژی دریافتی را 150 کیلوکالری افزایش دهد. برشهای نان هم به ازای هر 30 گرم، معادل 80 کیلوکالری انرژی دارند و یک واحد نان و غلات محسوب میشوند.
* بعد از چیدن شکوفهها، با توجه به این که طعم تلخی دارند، ابتدا باید با جوشاندن پیدرپی، این تلخی را از بین ببرید یعنی ابتدا شکوفهها را در مقداری آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را 2 تا 3 بار تکرار کنید و بعد شکوفهها را 24 ساعت در آب سرد بخیسانید. در این مرحله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی گرفته خواهد شد.
* در مرحله بعد، شکر را با 3 لیوان آب در قابلمهای بریزید و روی شعله قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود، سپس بهارنارنجها را به شربت اضافه کنید و آن قدر حرارت دادن را ادامه دهید تا مربا غلظت پیدا کند.
* در مراحل پایانی، آب لیمو ترش را اضافه کنید تا مربا طعم بهتری پیدا کند.
شکوفه نارنج | 1 کیلوگرم 0 کیلوکالری
|
شکر | 1 کیلوگرم 3800 کیلوکالری
|
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالری
|