آشنایی با روش تهیه کباب لپه تابه ای
دوشنبه 22 آبان 1396 4:56 PM
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
مرزه (ساطوری شده و تازه) ۱۰۰ گرم
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری
روغن یا کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران (ساییده) ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه به مقدار لازم
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
۱ ابتدا لپه را با مقداری آب و نمك بپزید و در صورت تمایل بعد از پخت با گوشت چرخ كنید یا جداگانه چرخ كنید.
۲ سپس مخلوط گوشت و لپه را با تخم مرغ و ادویه مخلوط كرده و زعفران را آب كنید و به آن اضافه كنید ولی حواستان باشد زعفران خیلی آبدار نباشد.
۳ مواد را به خوبی ورز داده و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه كنید و بعد آرد نخود چی را كم كم اضافه كنید تا مواد حسابی چسبندگی پیدا كنند.
۴ اگر موادتان به نظر شل بود مقدار بیشتری آرد نخود چی اضافه كنید.وقتی مواد شما آماده شد آن را یا به شكل كتلت و یا به شكل كباب ابتدا در دست شكل دهید و بعد در روغن خیلی داغ ورز دهید.
حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 2بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2 بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.
برای آنكه كباب شما وا نرود به دو نكته دقت كنید یكی اینكه مواد را تا حد ممكن ورز دهید و دوم اینكه آن را در روغن كاملا داغ سرخ كنید.
این كباب را با سس قرمز یا سس باربیكیو سرو كنید.
منبع: پاپیون