0

آشنایی با روش تهیه کوکو سیب زمینی شکم پُر

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آشنایی با روش تهیه کوکو سیب زمینی شکم پُر
یک شنبه 21 آبان 1396  4:28 PM

 

از آنجا که در این غذا گوشت به کار نرفته است و به راحتی و سریع آماده می شود، غذای مناسبی برای سفر است.

 

 کوکو سیب زمینی شکم پُر

مواد لازم:

سیب زمینی ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
 

طرز تهیه:

۱ سیب زمینی ها را با آب بپزید. سپس صبر کنید تا سرد شوند. پوست آنها را بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.
۲ تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به شکل کوکوهای کوچکی درست کنید.
۳ قارچ، پنیر، گردو و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط قارچ، پنیر و گردو را داخل هر یک از کوکوها قرار داده و به شکل دلخواه آن را فرم دهید.
۴ کوکوها را داخل پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
۵ در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی هم پُر کنید.
 

سایر نکات :

انرژی کل این غذا 2800 کیلوکالری است.
از آنجا که در این غذا گوشت به کار نرفته است و به راحتی و سریع آماده می شود، غذای مناسبی برای سفر است.


منبع: پاپیون 

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
amayen nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها