0

کوفته‌ی ماکارونی، غذای لذیذ مصری

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

کوفته‌ی ماکارونی، غذای لذیذ مصری
یک شنبه 21 آبان 1396  2:54 PM

 

در ادامه‌ی آموزش انواع کوفته، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوفته‌ی متفاوت آشنا کنیم. کوفته‌ی ماکارونی، یک کوفته‌ی لذیذ است که روش تهیه و مواد اولیه آن، در ادامه، آورده شده است. با ما همراه باشید.

 

 

 

کوفته‌ی ماکارونی، غذای لذیذ مصری

 

مواد لازم:

 

ماکارونی فرمی: 500 گرم

پیاز رنده شده: 1 عدد متوسط

پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل: یک قاشق چایخوری

شوید خرد شده: یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 2 عدد

سیب زمینی پخته و رنده شده: 1 عدد متوسط

 

مواد لازم برای پوشش کوفته:

 

آرد: 2 پیمانه

سفیده‌ی تخم مرغ: 2 عدد

نمک: کمی

آرد سوخاری: 2 پیمانه

 

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

ماکارونی را آبکش می‌کنیم و آن را در ظرفی می‌ریزیم. شوید، جعفری، پودر پاپریکا، پیاز، تخم مرغ، سیب زمینی، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.

 

به اندازه‌ی یک قاشق از مواد را برداشته به شکل گلوله‌ی کوچکی درمی‌آوریم و در یک سینی کنار یکدیگر می‌چینیم. سینی را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا کوفته‌ها خودشان را بگیرند.

 

پس از گذشت این زمان، کوفته‌ها را ابتدا در آرد، سپس در سفیده‌ی تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری، می‌غلتانیم. این کار را دو بار  تکرار می‌کنیم.

 

سینی حاوی کوفته‌ها را بار دیگر در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا منسجم شوند. کوفته‌ها را داخل روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها