اگر از خوردن یک نوع خوراک کرفس حوصله تان سر رفته و به دنبال استفاده از کرفس با شیوه متفاوت هستید این رسپی مختص شماست . این غذای لذیذی است حتما امتحان کنید هم متفاوت و هم خوشمزه
مواد لازم:
مخصوص ۲۴ تکه.
- ½ فنجان پنیر خامهای، نرم شده
- ½ فنجان کشمش، ریز خرد شده
- ۲ قاشق چایخوری سیب پوست کنده، ریز خرد شده
- ۱ قاشق سوپخوری پودر کاری ملایم، جهت مزهدار کردن
- ½ قاشق چایخوری آب لیمو
- ۸ عدد ساقهی کرفس، هر یک به ۳ تکه برش زده شده
طرز تهیه:
- پنیر خامهای، کشمش، سیب، پودر کاری و آب لیمو را با هم خوب مخلوط نمائید تا کاملا نرم شوند. روی کرفسها بریزید و سرو کنید.
کالری : ۹۰ | چربی : ۵,۲g | پروتئین : ۱.۷g | کربوهیدرات : ۱۰.۲g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۱.۱g | شکر : | نمک : ۷۶mg
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : ۲۰ دقیقه
منبع : www.cookingmagazine.ir