0

استفتائات آیت الله مظاهری

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:استفتائات آیت الله مظاهری
یک شنبه 14 آبان 1396  4:35 PM

پرسش : 

اینجانب مشكلی‌ برایم‌ پیش‌ آمده‌ و از شما تقاضای‌ راهنمایی‌ دارم‌، حدود هشت‌ سال‌ پیش با خانواده برای کاری به‌ تهران‌ رفتیم‌ و شب‌ را در تهران‌ در یک مکان عمومی ماندیم‌، موقع‌ برگشت‌ به‌ آشپزخانه‌ رفتم‌ تا آب‌ جوش‌ بگیرم‌ به‌ خانمی‌ كه‌ در آشپزخانه‌ كار می‌كرد گفتم‌ كه‌ آب‌ جوش‌ داخل‌ فلاكس‌ من‌ بریزد، آن‌ موقع‌ ریختن‌ آب‌ جوش‌ به‌ فلاكس‌، مقداری‌ آب‌ جوش‌ به‌ خودش‌ ریخت‌ بنابراین‌ به‌ من‌ گفت‌ تو باعث‌ شدی‌ من‌ بسوزم‌ امیدوارم‌ كه‌ تا زنده‌ هستی‌ بسوزی‌، من‌ هم‌ چون‌ خلافی‌ مرتكب‌ نشده‌ بودم‌ و به‌ علاوه‌ از طرز برخورد او در حضور سایرین خجالت‌ زده‌ شده‌ بودم‌ چیزی‌ نگفتم‌ و رفتم‌، بعد از دو سال‌ به‌ بیماری‌ پوستی‌ دچار شدم‌ و از شدّت‌ درد از زندگی‌ باز مانده‌ام‌ و تمام‌ پوست‌ تنم‌ می‌سوزد، من‌ نمی‌دانم‌ كه‌ چگونه‌ باید آن‌ خانم‌ را پس‌ از هشت‌ سال‌ پیدا كنم‌، چرا كه‌ نه‌ اسم‌ او را می‌دانم‌ و نه‌ آدرسش‌ را، و حتّی‌ چهره او را هم‌ به‌ یاد ندارم‌، می‌خواستم‌ ببینم‌ باید چه‌ كنم‌ تا از این‌ بیماری‌ نجات‌ یابم‌، باید برایش‌ صدقه‌ بدهم‌ یا به‌ گونه دیگری‌ رفتار كنم‌؟

پاسخ : 
مرض‌ شما ربطی‌ به‌ نفرین‌ او ندارد و اصلاً او گناه‌ كرده‌ است‌ كه‌ نفرین‌ نموده‌ است.‌ شما نگران‌ نباشید انشاء الله با دكتر و دارو و دعا و توسّل‌ خوب‌ خواهید شد و من‌ هم‌ دعا می‌كنم‌ كه‌ انشاء الله خوب‌ شوید.

منبع: almazaheri.ir

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها