مواد لازم:
رشته ختایی ۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع نصف استکان
کرم:
شیر ۲,۵ لیوان
آرد ۲ قاشق
نشاسته ۱ قاشق
شکر استکان
وانیل ۱ پاکت
شربت:
شکر ۱ لیوان
آب ۱ استکان
لیمو ۱ حلقه
طرز تهیه:
برای درست کردن کرم شیر را در قابلمه ریخته سپس آرد و نشاسته و شکر و وانیل را می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم و در حرارت می گذاریم تا به قوام بیاید و بجوشد سپس از حرارت بر می داریم و می گذاریم سرد شود
شربت:
شکر و آب و آبلیمو را در قابلمه می جوشانیم تا قوام بیاید وقتی جوشید ۲-۳ دقیقه دیگر جوشانده از حرارت بر می داریم و می گذاریم سرد شود.
در ظرفی رشته ختایی را ریخته و کره ذوب شده و سرد شده و روغن مایع را می ریزیم و رشته ختایی ها ر با روغن ها خوب مخلوط میکنیم و لوله های فلزی را با روغن مایع چرب کرده و دور آن می پیچیم و در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد وقتی از فر در آوردیم می گذاریم سرد شود و لوله فلزی را در آورده و کرم را داخل کیسه یا قیف ریخته و د اخلش می ریزیم و در ظرف می چینیم رویش شربت سرد شده با قاشق می ریزیم روی کرم هم پودر پسته می ریزیم